Koža pamti. Dopustite joj samo dobra sjećanja.

Izrađujemo proizvode od domaćih sirovina, visoke čistoće, organskog porijekla, zdrave za čovjeka i okoliš.


Prirodno je zdravo!


HD Priča

započinje davno, u maloj, hobističkoj radionici prirodne kozmetike gdje su se iskušavale kozmetičke formule sa ljekovitim biljem po tradicionalnim recepturama. Očito se hodalo po dobrom tragu jer 2007 godine se osniva proizvodni pogon Herbae Dalmatiae gdje je postavljena osnovna zakonitost koja se poštuje sve do sada: izrađivati proizvode od domaćih sirovina, visoke čistoće, organskog porijekla, zdrave za čovjeka i okoliš.
Danas, u suradnji sa korisnicima naše kozmetike živimo našu viziju, stalno šireći tržište. Usklađeni sa zahtjevnim normama za proizvodnju kozmetike i poslujući po principima dobre proizvođačke prakse, novim tehnologijama i velikom ljubavlju stvaramo proizvode koje osobito vole oni sa problematičnom, oštećenom ili kožom sklonom alergijama. Većina proizvoda su- jestivi. Samo ono što je jestivo uistinu je dobrodošlo i za našu kožu. 

Dobrodošli u svijet Herbae Dalmatiae!


U suncem okupanom mediteranskom vrtu hrvatske obale, daleko od stvarnosti urbanog života, rastu darovi majke Zemlje.
Od 2007. godine tvrtka Herbae Dalmatiae osmislila je paletu organskih proizvoda načinjenu na osnovi dalmatinskog djevičanskog maslinova ulja i pridružila se onima koji žele obnoviti iskonsku, harmoničnu vezu čovjeka i prirode.